AHH




Tiden rusar iväg. är mycket på gång i familjeschemat för kommande veckor med födelsedagar, aktiviteter, easter school holidays som förmodligen kommer ha halvt ihjäl mig. Har planerat väl o en båttur runt whitsundays får bli min rehabilitering. 
+ kvällarna med skydiverna vars soffa jag tagit över för slagg every now and again. Gårdagskvällen spenderades på beachen me amerikanen o canadensaren, o vi fick sälle av en aussie o en irländare. Där satt vi med sand all over, framför brasan, under stjärnorna, kikade på månen som sjönk och lyssnade till vågorna. Mer relaxing blir det inte. O inte att glömma, så dracks det öl och grillades marshmellows på kvistar från naturen. Var så jävla tillfreds! Kände mig som en liten skitunge igen, inte långt hemifrån, men samtidigt jävligt vuxen o jävligt långt hemifrån. Ahh yeh


Imorse gick alarmet 5.30 för jag tänkte skutta t beachen o kika soluppgången, dock verkade inte en muskel i kroppen vara i funktion, så låg kvar t nästa alarm gick av o då var det bara att gå hem o göra barnen redo för anti bullying day i skolan o kolla deras parad, i gårdagens kläder och brow gel.
Nu till helgen blir det 3 dagars tour på världens största sand ö (som jag redan besökt 2 ggr eftersom fraser är lite vardag för rainboware) med ca alla aus dödligaste djur. Är inte redo öht, fast har lärt mig att jag oftast gör bäst ifrån mig som totalt oförberedd, så är ej jätte orolig, än. Ska hämta upp svennebananan som ska joina mig på ön, om nåra h. Gillar fb's del i dessa au resesituationer, kasta upp om nån ville hänka t fraser oså var rese budd kirrat. Trots de att jag gillar att resa sj är inte fraser ett ställe man vill va ensam på. Inte nödvändigtvis pga de livsfarliga dingosarna osv, men pga fyllorna, bussturerna o de stenhårda chillaxet. 
Förövrigt planerar jag att aldrig nånsin komma hem o ber på mina bara knän att nån sponsrar mig med en laptop inom kort.