narcissism lista

tänkte att jag fyller i en sådan här liten narcissistisk lista, i brist på annat oansvarigt att syssla med en fredag em. 
 
 
1. Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut?
Det har jag säkerligen. Bl.a. tog jag min endaste resa i år på avbetalning, genomgått en intensiv KBT-behandling under 6 månaders tid. Skrev mitt första brev någonsin till någon, och besökte många rave.

2. Höll du några av dina nyårslöften?
Vill minnas att jag var noga med att inte ha något sånt för mig. Men något jag däremot gillar är nyårsönskningar. Mina önskningar var att leva mer, ta för mig mer oså, och de tycker jag att jag gjort väldigt bra!

3. Kommer du ha några nya för nästa år?
Nej, det är stress. Men återigen önskar jag: att fortsätta ta för mig och utvecklas, (inom ALLT) våga släppa in någon ända in på märgen och bara jävla vidga vyer. De kan man väl aldrig få för mycket av, tänker jag.

4. Blev någon/några av dina vänner föräldrar i år?
På sätt och vis. Ligger en gullunge i magen på en av mina viktigaste människor. Mentalt är hon redan mamma och jag har absolut lagt grunden för att bli en fantastisk moster.

5. Dog någon som stod dig nära?
Min favvo hund Esso

6. Vilka länder besökte du?
Fick några timmar i NYC innan Jamaica

7. Är det något du saknar år 2017 som du vill ha år 2018?
Lite pojkvän skulle va kul. 

8. Vilket datum från år 2017 kommer du alltid minnas, och varför?
Förmodligen inget. Datum är en enorm svaghet för moi. Dock kommer jag sent att glömma hur mina 23 år firades. Jag trodde vi skulle på middag i Nacka, men istället fördes jag genom skogen, iförd klackar och med Agris tisha för ögonen. Till en plats vi lovat varann att hänga på hela sommarn, men som aldrig blev av. Det är egentligen första gången jag firats, och absolut första överraskningsfest. Ute i naturen, på ett berg bara några dm över sjön. Med musik, alkohol, öppen eld och ljus. Så mitt i prick. Sen vinglade några av oss vilse i skogen med bara hörseln som kompass. Slutligen erfor vi det absolut sjukaste rave någonsin. Alltså!!
Kommer dock heller aldrig glömma våra fantastiska dagar i Jamaica. Hustlern Steddie Eddie och hängmatt-snubben Ronald. Att jag fick 1/3 av mitt huvud flätat i box braids och alla jävla underbara själar. Så minnen för livet!
 
9. Vad var din största framgång 2017?
Min personliga utveckling 100% Att tampas med denna psykiska ohälsa gång på gång. Numera hela tiden, då även mitt friska är sjukt. Att jag fortfarande vill och alltid kämpar på. Fyfan. Alla psykologtider och KBT-behandlingen som jag slet med varje dag i 6 mån. Och fick så bra resultat. Att insikterna haglar över mig nu igen tbx i terapisoffan, det är såklart jag är sjuk. Och jag går in i nya året med en påbörjad utredning och ser tillsist nog en skymt av ett ljus i denna oändligt långa tunnel. OCH jag böt jobb. Lämnade sekten. Blev friii.
 
10. Vad är du mest nöjd med?
Vad gäller ting så är jag mest nöjd med mina vintage läderkappor, som jag beställde från usa. 3 år senare liksom, slog jag tag i saken och blev ägare till 2 drömmar. Annars är jag nog mest nöjd med mitt utmanande, som då hänger ihop med framgången ovan. Den Linnis som härjat runt och varit helt åt helvete för allmänbeskådan, är jag nöjd över att vara. På något sätt hittat mig själv i rotlösheten. Och att jag klippt med farsgubben.

11. Största misstaget?
Att jag bekräftade och gick hem med min barndoms crush. Ejjj legit alls och mycket emot min egen vilja. Tappade självrespekten för ett ögonblick och blev den där hon, som han var otrogen med. Den smutsen har inte gått att tvätta bort. 

12. Har du varit sjuk eller skadat dig?
Jag har i princip lyckats få ryggmusklerna förtynade och tappat hudfärgen pga major stresspåslag under lång tid. Och deprimerad. Det värsta jag skadat mig var nog lille foten, när jag sprang i kolsvart terräng på min egen överraskningsfest, där i jakten på ravet. Min fot var svullen och blå, men det gick över på några dagar.

13. Bästa köpet?
Okej, efter jackorna... mina märkesväskor. Också vintage. Är sinnes på att fynda oså.

14. Vad spenderade du mest pengar på?
Cigg helt klart. Och alkohol. Dock cuttat ner enormt nu.

15. Gjorde någonting dig riktigt glad?
Mina vänner. Man må varit ensam me psyket sitt, men aldrig har de låtit mig försvinna bort. De har följt mig, diskat min disk och ställt mig i duschen. Torkat mina tårar och lyssnatlyssnatlyssnat, hållt om och fått mig att känna att jag är bra ändå. utan dom hade det inte varit mycket till år. 

16. Vilka sånger/band kommer alltid att påminna dig om år 2017?
Techno!!! Utsatts för den jävla technon tills det att jag börjat tycka om den. Nog även J. Cole

17. Var du gladare eller ledsnare i år jämfört med tidigare år?
Ish samma skulle jag tro, generellt en deppig liten själ.

18. Vad önskar du att du gjort mer?
Hånglat och skrivit

19. Vad önskar du att du gjort mindre?
Jobbat

20. Hur tillbringade du julen?
 Hos mamma! förm sista året me trötta julklappar. trött på julen.

21. Hur många one night stands?
Skulle kanske anse att 2st kan räknas som nått sånt 

22. Hur många har du nobbat?
Inget man håller räkning på kanske, men är en PRO nobbare. Tillome när jag själv nog egentligen är lite intresserad. 

23. Favoritprogram på TV?
Singelliv på svt kanske. Inget år med tv-tittning direkt

24. Hatar du någon nu som du inte hatade i början av året?
Nejp. Håller inte på me sånt.

25. Bästa boken du läste i år?
Läst så mkt bra böcker!! Ingen som kommer upp sådär. Men klassikerna har jag kastat mig över en efter en och Jonas Karlsson <33