en onsdagsnatt

 
höstlista, mitt i natten. jag ligger sömnlös, lite som förr, när man va pirrig för man snart fyllde år elr dylikt. jag e ledig imorn. jag brukar tro att 2 dagar ledigt är en lång tid, o att jag ska hinna komma så långt på den långa tiden. känner mig lite obegränsad/obesegrad oxå. 
jag har koll idag. 
om nåra h, när carpa dagen alarmet ringer, vet jag att jag kommer banna mig själv o mina nattligt uppbyggda visioner om hur dagen ska gå o vilket mående som beställts till de. men just nu är jag taggad.

 

1. Vad kommer du äta i höst?

förm. köttfärssås o oxpytt, men tänker mig mer omväxling än så i min kost, inför hösten. (tänker mer omväxling överlag, inför hösten)
ica appen ska dammas av, oså ska jag laga mer vegetariskt. kanske att jag kommer inviga ugnen i höst oxå, jag har ju bara bott här i ett halv år.....

2. Vad kommer du dricka i höst?

same old. kaffe, kaffe, corona o rödvin. har en oöppnad flaska kvar, medsmugglad ifrån malága, sen blir de syd afrikanskt! redan såhär tidig höst, cravar jag stora lass te. ännu inte behandlat detta helt, men jag tänker mig en del valmöjligheter. 

 

3. Vad gör du om dagarna egentligen?

just dessa dagar tampas jag mest med ångest, om än mer, stress. kan knappt hålla isär dem där längre. de går in i varandra, håller sig sida vid sida tills de ser ut som 1. elr oxå byter de bara av varann. idrk.
iaf, så är det mesta jag gör om dagarna, tampas med det. min vardag är lite som att befinna sig i ett vakum atm. jag lallar runt på jobbet i 5h/dagen, jag sover en heldel, där emelllan är jag inte så säker på vad som händer. nån öl slinker ibland ner i lat-mallet. igårkväll låg jag med filt över mig i soffan o stirrade upp i taket till soft musik. däremot vet jag jävligt säkert att ingen disk o tvätt blir gjord.

4. Vad gjorde du vid den här tidpunkten för ett år sedan?

Hade varit hemma i sverige i lite mer än 1 månad. riggade upp för nystart i sthlm o va allmänt down to earth. iaf som jag minns de.

 

5. Vad tittar du på?

tvn o jag har gjort slut. jag streamar ikapp ph, o de 3 sista dagarna har jag sett lite malou efter 10, men annars är tvn pretty much out. uppgraderat till pod casts på heltid

6. Vad läser du?

En bok om att hantera kärlek. tycker fö att den i genomsnitt suger, så kanske tar me mig en ny till berget imorn

 
 

7. Vad var bäst med sommaren?

Att jag fick lite ledigt. den totalt kravlösa trippen till malága, med min allra bästa kollega. att jag denna sommar, bott i jävla skogen, o därför alltid haft så nära till kluckande, solglittrande vatten. oså de många tripperna till mitt endaste hav, lånehundar, o när 3 gäris kom me till mitt livs viktigaste plats i hela världen. de har ägt. älskar min o angies förmåga att alltid hamna mitt i livet, på nå vis. de e fucking fint me lycka o tragedi.

 
 
 
 

8.Vad är det sämsta med hösten? 

att de snygga färgiga löven faller o dödar allt i sin väg. 
 

9. Vad har du för höstplaner?

jo men, lite ordning mm. mest e planen bara att komma tbx. lära mig att va sund, long term. meditera. en äkta höstmysare, på sthlms gator, på mitt berg. de e de.

 

10.Vad har du på to do-listan?

* get well.
* fixa lägga

elr the other way around, mig kvittare

11.Var hänger du helst när du är ledig?

på mitt miniberg, alt. min brygga. på en plantage elr ett ölhak m bra människor

 
 

12.Har du någon inplanerad resa?

nej, mkt drömmar tho

13. Vad lyssnar du på i höst?

slow rap o sånt som choose me - james blake. sen vill jag ju på schoolboy Q 23 nov o hoppas på mkt konserter i höst

 

14. Slutligen, vad är det bästa med hösten?

färgiga löv!!!! luften. klädernas snyggaste årstid. HÖSTSKOR/HÖSTJACKOR

färgiga löv ger så mkt.