Wednesday

Vad gjorde dig glad igår?
igår var det tufft att au paira i Melbourne, ska ni veta. 7-22 med 30min "off". Tisdagar är skit i detta liv, lyckligtvis har jag bara 1 tisdag kvar innan liv "back packer Melbourne" drar igång. må nog våga säga att de 15 min till power nap va de som toppa min dag o gjorde mig glad. 

Vad ser du fram emot den här veckan?
ser fram emot time off!! uh fy, så hemskt de låter, men faktiskt, är i the most liveable City i världen o spenderar mest tid i ett stort hus i en av de rikare delarna av staden. Har totalt kastat mig ut genom dörrarna så fort nån sagt "go have some time off" de senaste veckorna, och min hjärna lider nu av sömnbrist. 
jag ser framemot fredag kvällen med Maria och Jamie, och att börja läsa boken min mor köpte åt mig för nåra månader sen. de händer imorn during babysitting h. 


Säg en grej du vill göra som du ska ta dig tid för den här veckan?
att läsa lite jävla bok o skvallerblaska. Gå till en park med en take away kaffe. Find some peace of mind.


En bild som symboliserar dagen?


National gallery of Victoria besökte jag en jätte snabbis (ska ta armkrok me Maria o spendera timmar). Så sjukt gigantiskt och faktiskt makalöst. Älskar de faktum att konst är så stort här, o att de är riktigt bra grejer, så sjuk feeling i mycket. Som lost and profound, här om kvällen, hipster deluxe, så fränt.
Hursom, detta blev mitt goal, mitt mission för dagen med mina 2,5h off. 
Lustigt hur man ibland blir purken för att man gillar saker härikring, som att de hade vart bättre om saker sög så man slapp känna att man vill tillbaka. Göra samma sak igen, bli klar osv

Vad åt du till frukost idag?
frukosten bestod av min melbourniska rutin, en mix av alla flingor (så familjen inte ska upptäcka att jag faktiskt äter enormt mycket o de e pga mig de går i konkurs) med mjölk. Kanterna på Toby's sandwiches, med avokado på ist för smör o en kopp kaffe.

Vilken tid på morgonen vaknar du?
Jag vaknar av alarmet 6.30-40 o snoozar tills knackas på min dörr.

Vad förgyller din vardag?
de faktum att jag förtillfället inte har nån.


Hur ser du oftast ut till vardags?
förjävlig, men försöker ibland att gömma det värsta med concealer och läppenna. Min hud har haft ett out burst på min kassa foundation + sömnbrist. 
Klädmässigt glider jag runt i mum jeans, secondhand tröjor och min nyaste leopard kappa (äger 2, köpta dagarna i rad) o guld boots haha. 


Cirkus såhära